Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja2019-01-14T08:19:09+00:00

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine hipnoticna-potovanja.si določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).

Lastnik in upravitelj spletne trgovine hipnoticna-potovanja.si je podjetja Jernej Kocbek s.p., hipnoterapija.

 

Opredelitev pojmov:

ponudnik je spletna trgovina hipnoticna-potovanja.si;

uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem (uporabnik v spletni trgovini);

spletna trgovina je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku;

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ponudnika, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom.

PODATKI UPRAVLJALCA

https://www.ajpes.si/prs/podjetje.asp?s=1&e=686919

 

PRIJAVA

Z namenom hitrega in enostavnega nakupa, registracija v spletni trgovini hipnoticna-potovanja.si ni potrebna. Vse potrebne podatke za dostavo in plačilo boste izpolnili ob oddaji naročila.

Ponudnik se zavezuje, da bo uporabniku vselej zagotovil naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja);
  • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon);
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev;
  • dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku);
  • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave);
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene;
  • način plačila in dostave;
  • časovno veljavnost ponudbe;
  • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe.

 

POSTOPEK NAKUPA

Naročanje poteka preko interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke in se odloči o načinu plačila s kreditno kartico ali s plačilom po predračunu na TRR – transakcijski račun. S klikom na ikono ZAKLJUČI NAKUP odda naročilo. Spletna trgovina samodejno ustvari in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki). S tem je naročilo potrjeno, izdelki pa bodo vam na voljo za prenos. Dostop do prenosa izdelka dobite na e-naslov.

 

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine, če tega še ni prenesel iz spletne strani. Po Zakonu o varstvu potrošnikov (Ur. List RS, št. 98/2004, 126/07) v 1. odstavku 43. člena, ima potrošnik pravico pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 14-dneh od sklenitve naročila, da odstopa od pogodbe ne, da bi navedel razlog za odstop, in sicer na kontaktno e-pošto: jernejkocbek@gmail.com virtualno blago pa pred tem ni prenesel iz spletne strani. Vsak prenos blaga se mora na spletni strani beležiti. 

V tem primeru kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla.

 

PLAČILO

V spletni trgovini ponudnik omogoča plačilo po predračunu na TRR, z računom PayPal in z kreditnimi karticami VISA ter Mastercard.

 

PODATKI ZA NAKAZILO
Jernej Kocbek
Malečnik 35, 2229 Malečnik
TRR: SI56 3400 0101 1748 970 Banka Sparkasse

 

Uporabnik mora ponudnika obvestiti o odločitvi o načinu plačila. To stori skupaj z oddajo naročila, ki ga posreduje ponudniku.

Ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo na vašo e-pošto poslali potrdilo o prejemu naročila, nato sledi prenos izdelka. 

Spletna trgovina Jernej Kocbek s.p., hipnoterapija bo vsa naročila z izbiro plačila po povzetju obravnavala kot končno in nepreklicno naročilo.

Če pa se odločite za izbiro plačila po predračunu, vam bomo na podlagi vašega naročila, v najkrajšem možnem času poslali predračun.  Dokazilo o plačilu po predračunu nam pošljite na jernejkocbek@gmail.com, saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave.


Nismo zavezanec za DDV.

 

Plačilo po predračunu:

DOBAVNI ROK

po prejemu plačila na naš TRR, bodo naročilo potrjeno še isti dan oziroma v največ 3 delovnih dneh. Pri načinu za plačilo z PayPal, je dostop do prenosa izdelka omogočen takoj.

 

VARNOST IN PRAVICA DO ZASEBNOSTI

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne trgovine, ponudnik uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Ponudnik podatkov, posredovanih s strani kupcev, ne bo razkrival tretjim osebam, temveč jih bo koristil le v namene lastne rabe, za infomiranje o ponudbi in novostih, itd. Podatke strank ponudnik hrani trajno in jih uporablja dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru “vdora” v bazo oziroma v računalniški sistem ponudnik ne nosi odgovornosti na nastale posledice.

 

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani podjetja ter v spletni trgovini. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik v spletni trgovini ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na jernejkocbek@gmail.com ali po klasični pošti na naslov Malečnik 35, Malečnik, 2229 Malečnik.

 

ARHIVIRANJE POGODB

Pogodba, ki jo skleneta ponudnik in uporabnik je trajno shranjena pri podjetju Jernej Kocbek s.p., hipnoterapija.

 

KONTAKT

Naziv podjetja: Jernej Kocbek s.p., hipnoterapija
Naslov podjetja: Malečnik 35, Malečnik, 2229 Malečnik
Davčna številka: 49450409
E-naslov: jernejkocbek@gmail.com

sl_SISlovenian
sl_SISlovenian

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov.