Hipnotično potovanje: Grad

Hipnotično potovanje: Grad

19.90 14.90

Posnetek Hipnotično potovanje: Grad je namenjen raziskovanju podzavesti in utrjevanju transa, predvsem pa doseganju željenih sprememb oz. zastavljenih ciljev. Zaradi svoje edinstvene zasnove je vsako potovanje na grad povsem individualna izkušnja, ki posameznika vodi do lastnih odgovorov in odkrivanja lastnih virov moči.

 

 

Kategorija:

Opis

Za kar največji učinek pred poslušanjem čim bolj natančno opredelite namen, cilj, ki ga želite doseči. Več o doseganju zastavljenih ciljev si lahko preberete TUKAJ.

Poskrbite, da v času izkušnje nihče ne bo potreboval vaše pozornosti in da vas ne bo nič zmotilo. Zaradi hipnotične narave posnetka le tega nikoli ne poslušajte med vožnjo avtomobila ali upravljanjem kakšnega drugega stroja. Da bi od seanse kar največ odnesli, je med poslušanjem posnetka priporočljiva uporaba slušalk. Sicer pa ugasnite svoj telefon, radio in televizijo. Tako da ste lahko zares prosti in se popolnoma osredotočite na sugestije, ki vas bodo počasi vodile v prijeten, hipnotičen trans.

Da bi vam posnetki kar najbolj ustrezali, lahko izbirate med tremi različicami.

Osnovna različica ima v ozadju posebne alfa valove, s frekvenco 8-12 Hz. Alfa valovi so v možganih povezani z relaksacijo in uskladitvijo leve in desne možganske hemisfere. Povezani so s kreativnostjo in spokojnostjo uma. Izbrani so bili posebej za to, da pomagajo priti vašemu umu v umirjeno, sproščeno stanje.
V seansi imate izbiro. Lahko se osredotočite na te alfa valove in besede spremljate zgolj podzavestno, ali pa se osredotočite na besede, medtem ko vas bo ritem alfa valov preplavil kot prijetni valovi na plaži.

Druga različica ima v ozadju prijetno, meditacijsko glasbo, ki hipnotično potovanje obogati. Primerno je za tiste, ki jim alfa valovi ne ustrezajo ali pa se lažje sprostijo ob zvokih narave in tenkočutnih glasbil.

Tretja različica je brez dodanih zvokov in glasov v ozadju. Pozornost je tako lahko osredotočena zgolj na hipnotizerjev glas. Če imate svojo priljubljeno meditacijsko glasbo, jo lahko dodate sami. Sicer pa je ta različica primerna za tiste, ki bi jih zvok v ozadju utegnil motiti.

sl_SISlovenian
sl_SISlovenian

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Politika piškotkov.